Meubel vernieuwd 2018 in

22 december 2017

De titel Vakblad Woninginrichter maakt onderdeel uit van het cluster woonvakbladen van Vakbladen.com. Vol trots presenteren we een volledig nieuwe vormgeving van 1 van onze andere titels, Meubel. Klik hier voor een inkijkexemplaar. Daarmee ronden we niet alleen de huidige jaargang af, maar markeren we ook de start van een nieuwe episode in de bijna honderdjarige historie van Meubel.

Meubel Online

We gaan bijvoorbeeld nog meer gebruikmaken van nieuwe media. Andere mogelijkheden om met elkaar op podia te gaan staan om daarmee vakgenoten, beginners en gevorderden, fabrikanten, detaillisten en andere ondernemers op een creatieve manier te inspireren. We willen met Meubel richting en tempo blijven geven aan de vooruitgang die alle disciplines in de branche dagelijks proberen te bewerkstelligen. Het nieuwe interactieve platform Meubel Online biedt hiervoor mooie mogelijkheden!

In 2019 is het een eeuw geleden dat voor het eerst een blad verscheen dat volledig was gericht op wonen in de breedste zin van het woord. Dat blad, de feitelijke erflater van Meubel, werd uitgebracht om de branche vakmatig en inhoudelijk verder te brengen. Meubel staat als zodanig ergens voor. Over zo goed als een jaar heeft de branche dan ook iets te vieren. Laat de vernieuwingen van Meubel, op allerlei gebied, daar een aanzet toe zijn…

Een goede start van het nieuwe jaar en een voorbode van wat er nog gaat komen. Maar nu eerst genieten van de feestdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2018!